Hírvilág

Fitneszfesztivál a Millenárison

2013. SZEPTEMBER 09.


Húsz színpadon több mint 200 programmal várja az érdeklődőket a FitBalance egészség-, mozgás- és fitneszfesztivál szeptember 29-én a Millenáris parkban, ahol az egyszerre fekvőtámaszozás világrekordjának felállításában is részt vehetnek a látogatók.

A rendezvényen több mint 100 kiállító, 200 program és tréner mellett egészségügyi szűrőprogramok, valamint Magyarország leghosszabb, 100 méteres reggelizőasztala várja a látogatókat.

Az órák között számos olyan sikeres és új program is megtalálható lesz, mint a zumba, a spinning, a bodyart, az afrodance, a TRX, a boot camp, a G-Flex, az Xco, a dance, a kranking, a walkenergie és a pro ski is - adta hírül a szervezők közleménye.
Több külföldi tréner is érkezik, és neves magyar edzők is színpadra állnak. A FitBalance rendezvényeken a tömegsportprogramok mellett a versenysport is helyet kap, emellett megrendezik az IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupát is.

A résztvevők egy különleges világrekord felállításban is részt vehetnek a Men's Health fekvőtámasz mánia programban, amelynek célja, hogy felállítsák az egyszerre legtöbben fekvőtámaszt végzők világrekordját.

A sztárok az egészségért szekcióban ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot.
Az esemény jótékonysági célokat is szolgál, a fesztivál bevételének egy részét egy vidéki általános iskolának sporteszközök vásárlására ajánlják fel a szervezők.
Részletes órarend és információk a www.fitbalance.hu oldalon érhetők el.


2013. szeptember 9., hétfő

HOZZÁSZÓLÁSOK

0 hozzászólás

A rovat további cikkei

Hírvilág

Mennyit ér a vesém?

A miért illegális a szervkereskedelem? című interjúban Bognár Gergely bioetikus felvázolja e kérdéskör jelenségeit.

Hírvilág

Hasnyálmirigyrák - az alattomos gyilkos Meghalt Patrick Swayze

Orvosai tavaly diagnosztizálták Patrick Swayze betegségét. A kezeléseknek köszönhetően talpra állt, és hónapokig forgatta a "The Beast" c. új televíziós sorozatot. Önéletrajzi könyvet készült írni közösen feleségével.

Hírvilág

Valóban „egészségesebb” a patikai só? - Tények, tévhitek és ellentmondások a nátrium-kloriddal kapcsolatban

TAKÁCS Gábor, FITTLER András, BOTZ Lajos

Több mint egy éve indították útjára az interneten és különböző fórumokon azt a figyelmeztető hírt, hogy az étkezésre szánt konyhasó kálium-kloriddal kevert, dúsított, sőt akár 100%-ban csak azt tartalmazza. A hírközlő(k) és/vagy annak terjesztői még azt is kihangsúlyozták, összeesküvés elméletekhez illően, hogy ennek következtében a magyar lakosság tudtán és akaratán kívül nátriumszegény diétára van „fogva”. Még azt is megkockáztatták, hogy szerintük egy gyalázatos biológiai népirtásról van szó, hiszen csökken az „egészséges NaCl” bevitel és nő a szervezet számára igen „ártalmas KCl” fogyasztása. Ezáltal -írták embertársaik megsegítésére- számtalan betegségnek lehetünk áldozatai, sőt a krónikus bajainkból éppen ezért nem tudunk meggyógyulni (nemzőképtelenség, allergia, vesebetegség, magas vérnyomás).

Hírvilág

Bilasztin, nem szedáló antihisztamin használata krónikus urtikária esetén, már gyermekkorban is

Az allergiás betegségek, allergiás nátha, urtikária első vonalbeli kezelésére nem szedáló, második generációs antihisztaminok javasoltak. Az egyik legújabb második generációs antihisztamin a bilasztin, amellyel nemcsak felnőtt-, hanem gyermekvizsgálatok is történtek.

Hírvilág

Hatástalan a glükózamin az ízületi gyulladással összefüggő derékfájás ellen

A népszerű glükozamin kiegészítő egy új tanulmány szerint kevés vagy semmilyen enyhülést sem nyújt osteoartritis okozta krónikus derékfájásra.

Kapcsolódó anyagok

Hírvilág

Waldsee című kortárs kiállítás

Tizenhatezer látogatót vonzott az Art Market Budapest

Hírvilág

Csodák Palotája a Camponában

A Csodák Palotája a Camponába költözik

Hírvilág

Ragadj ecsetet!

A világ legnagyobb képeslapját készítik el a reumabetegek

Hírvilág

Családi nap a Millenárison

Családi napot rendeznek a Millenárison