Magunkról

Magunkról

A Literatura Medica Kiadó néven ismertté vált kiadónkat 1990-ben alapítottuk a Lege Artis Medicinæ általános orvostudományi szakfolyóiratunk kiadása céljából. Számos más szakfolyóirat elindítása mellett kiadónk az online térben először egy kis weboldallal, majd 20 év munkája után, 2010-ben egy komplex orvosi portállal jelentkezett.

Az eLitMed.hu az elmúlt évtizedben Magyarország egyik legnépszerűbb orvostudományi szakportáljaként szolgálja a kedves olvasók igényeit.

A 2020 júniusára teljesen korszerűsített eLitMed.hu nemcsak megjelenésben lett modernebb, és működésében frissebb, hanem mostantól asztali gépen, laptopon, tableten és mobilon is egyaránt kényelmesen kezelhető.

A megújult eLitMed.hu továbbra is teljes körű elérést nyújt az immáron több mint 20 000 tudományos közleményhez, videókhoz, interjúkhoz, tudósításokhoz, hírekhez, továbbképzésekhez és más egészségügyi tartalmakhoz.

Missziónk a kiadó megalapítása óta változatlan: a hiteles szakmai információt kereső, hivatásukat végző egészségügyi dolgozók és az érdeklődő szakemberek magas szintű tájékoztatása, a humanisztikus tartalmakkal a gyógyító személyiség kiteljesedéséhez és a folyamatos továbbképzéssel a szakmai életút építéséhez történő hozzájárulása magas színvonalú gyógyítás és ápolás révén az egészségügyi ellátások minőségének emelése, a lakosság egészségi állapotának javítása.

 

Mit nyújt önnek az eLitMed.hu?

...megalapozott, hasznos és naprakész információt a gyógyításról, az orvos- és egészségtudományok vívmányairól, valamint az egészségügyről – annak minden, társadalmi, gazdasági, filozófiai, jogi és etikai vonatkozásával együtt.

...hazánkban rendhagyó módon teljes hozzáférést a magyar nyelvű tudományos közlemények mellett a videókhoz, interjúkhoz, tudósításokhoz, hírekhez, továbbképzésekhez és más egészségügyi tartalmakhoz is. 

...az elmúlt 20 év nyomtatott formában a kiadónál megjelent minden tudományos, szellem- és kultúrtörténeti anyagát jól áttekinthető, könnyen kereshető módon.

...sokrétű és gazdag tudományos információ mellett egyre bővülő interaktív rovatainkban rendszeres olvasóink párbeszédet folytathatnak a közlemények szerzőivel és a szakértőkkel is, megoszthatják gondolataikat kollégáikkal és akár betegeikkel is.

Kívánjuk, hogy Önnek legalább akkora öröme teljék az eLitMed.hu böngészésében, mint nekünk megalkotásában!

Az eLitMed.hu és a Lege Artis Medicinae csapata nevében:

 

Kapócs Gábor főszerkesztő és Cserni Tímea, a kiadó igazgatója