Jognyilatkozat

A www.elitmed.hu oldalon található tartalmi, technológiai elemek kizárólagos jogtulajdonosa, vagy a jogtulajdonos engedélyével használója a LifeTime Media Kiadó Kft. Az oldalon található tartalom teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a LifeTime Media Kiadó Kft. előzetes, írásos beleegyezésével történhet.

A LifeTime Media Kiadó Kft. fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, szüneteltesse vagy megszüntesse. A LifeTime Media Kiadó Kft. nem garantálja a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatosságát, illetve hibamentességét. A LifeTime Media Kiadó Kft. kizárja felelősségét a honlapon található linkkel kapcsolt honlapok tartalmáért, illetve megbízhatóságáért. A LifeTime Media Kiadó Kft. nem vállal semmilyen felelősséget az ezen a kiszolgálón megjelentetett oldalakon található információk, grafikák, ábrák, képek bármilyen célra való alkalmasságát illetően. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet a „jelen állapotában”, minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A LifeTime Media Kiadó Kft. nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül ideértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával vagy az üzleti információ elvesztésével és adatvesztéssel kapcsolatos károkat stb).

A LifeTime Media Kiadó Kft. fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül azzal, hogy módosítás esetén, arról rövid felhívás formájában a kezdőoldalon tájékoztatást tesz közzé. A honlapnak a módosítást követő használata a módosítás elfogadásának minősül.

Az MTI hírügynökség honlapon felhasznált hírei szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni – a saját célú, otthoni vagy oktatási célú felhasználás eseteinek kivételével azzal, hogy ezen felhasználások a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatják meg, az eredeti forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják.

A honlap kifejezetten magyarországi felhasználásra készült. A Life Time Media Kft. nem vállal felelőséget azért, hogy a honlap a magyarországitól eltérő területen is helytálló tartalommal rendelkezik. Amennyiben Magyarország területén kívül használja a honlapot, illetve annak a tartalmát, akkor az Ön saját felelőssége, hogy azt a helyi jogszabályokkal összhangban tegye.

2021. június 10.