Részletes keresés

Kérjük, állítsa be a paramétereket!


 

Találatok száma: 4

PharmaPraxis

2019. JANUÁR 28.

Kutatási trendek a gyógyszerészi kommunikációban

A gyógyszerészi kommunikációval foglalkozó kutatások főbb irányvonalait bemutató különszámot jelentetett meg a Pharmacy című, szabad hozzáférésű, negyedéves folyóirat. A lap szerkesztőségi közleményében Sofia Kälvemark Sporrong és Susanne Kaae foglalták össze a különszámban bemutatott legérdekesebb trendeket (Trends in Pharmacy Practice Communication Research).

Klinikum

2017. FEBRUÁR 09.

A biohasonlók térhódítása - A Figyelő 2017;1

HODINKA László

A biológiai terápia első célzott hatásmódú készítményeinek szabadalmi védettsége lejárt. Így számos kisebb méretű proteinkészítmény után a bonyolult szerkezetű makromolekulák másolatainak kifejlesztése, gyártása és forgalmazása is lehetővé vált. Kifejlesztésük alapja a visszafejtés (reverse engineering).

Hírvilág

2012. FEBRUÁR 20.

25 százalékkal nőtt a születések száma Londonban

A születésszám növekedése megváltoztatja London arculatát

Hírvilág

2011. AUGUSZTUS 15.

Az Európai Bizottság irányelve akadályozza az MRI alkalmazását?

Európának nem szabad elfogadnia az új szabályozást, mert az akadályozza az MRI használatát az orvosi kutatásban, diagnosztizálásban és kezelésben - áll a European Scientific Foundation új jelentésében. A jelentést támogatja a European Medical Research Councils nevű nemzetközi testület, amely 30 ország orvosi kutatásokat végző tudományos közösségeit reprezentálja.