Álláslehetőségek

Szülész-nőgyógyász osztályvezető szakorvos

A Szigetvári Kórház (7900 Szigetvár, Szent István ltp. 7.) pályázatot hirdet szülész-nőgyógyász osztályvezető szakorvos munkakörbe.


A Szigetvári Kórház (7900 Szigetvár, Szent István ltp. 7.) pályázatot hirdet szülész-nőgyógyász osztályvezető szakorvos munkakörbe.

 

A munkakör 2021. március 1-jétől egészségügyi szolgálati jogviszony keretében, teljes munkaidőben tölthető be.

 

Pályázati feltételek: orvostudományi egyetemi végzettség, szülész-nőgyógyász szakvizsga, legalább 10 éves szakmai gyakorlat, érvényes működési engedély, büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság.

 

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: személyes adatokat is tartalmazó, részletes szakmai önéletrajz; végzettséget, szakképzettséget igazoló dokumentumok másolata; három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány; nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagot az eljárásban résztvevők megismerhetik, az eljárás során a Szigetvári Kórház kezelheti.

 

Illetmény és juttatások: az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény rendelkezései szerint.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 15.

 

A pályázat benyújtásának módja és helye: a pályázatot írásban, zárt borítékban vagy elektronikusan kell benyújtani Dr. Berecz János Tamás főigazgató részére (7900 Szigetvár, Szent István ltp. 7., titkarsag@szigetvarkorhaz.hu), „szülész-nőgyógyász osztályvezető szakorvos pályázat” megjelöléssel.

 

A pályázat elbírálásának módja, rendje, határideje: a pályázatot a kórház orvos-szakmai vezetője véleményezi, a pályázatról a főigazgató dönt 2021. február 20-ig. A pályázati anyagok titkosan kezelendők.

 

A munkakör betöltésének időpontja: az álláshely 2021. március 1-jétől tölthető be.