hirdetés

 VISSZA

A keresett cikk nem található!
Extra tartalom:

 
KIADVÁNY TOVÁBBI CIKKEI

Új, robusztus és olcsó technika az emberi test szöveteinek fehérjeanalízisére

Egy új technikát fejlesztett ki az Uppsala University-n Svédországban a fehérjék vizsgálatára. Olyat, amely nem igényel speciális berendezéseket, speciális laboratóriumokat, vagy drága reagenseket. Az új technikát tovább lehetne fejleszteni az egészségügyi ellátásban használt készülékekben való felhasználásra, például diagnosztikai célokra

Tovább


Gátolt sebgyógyulás

Egy, a hialuronsavban lévő gyulladásos molekula gátlása lehet a mély szövetek hegmentes sebgyógyulásának alapja – számoltak be eredményeikről kanadai kutatók az Amerikai Sejtbiológiai Társaság éves találkozóján Philadelphiában.

Tovább


Univerzális törvények nyomában

Arisztotelész tanításai

Tovább


LAM Adherencia Akadémia díjátadó - 2014

Lezárult a 2013. november 18-án meghirdetett LAM Adherencia Akadémia pályázat. A Richter Gedeon Nyrt a LAM (Lege Artis Medicinæ) tudományos folyóirattal együttműködve a hypertonia kezelésében járatos szakemberek számára hirdette meg pályázatát, melyen egy független bíráló bizottság döntése alapján két kategóriában (35 év alatti és 35 év feletti) tíz orvost díjaztak 2014. június 18-án a Budai Irgalmasrendi Kórház aulájában rendezett ünnepségen.

Tovább