Hírvilág

Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap

2016. SZEPTEMBER 08.

Szöveg nagyítása:

-
+

2016.október 6. Egy garantáltan egészségpolitika – és kreditpontmentes nap, cserébe tele őszinte tenniakarással, üzleti ambícióval és haladással. Egy közös nap az orvosszakma méltóságát megtartva, ám nem elhallgatva a magánpraxis piaci kényszerét, a működés és növekedés zálogát az üzletileg sikeres megoldásokért, hogy a magánegészségügy egyet jelentsen az orvosokhoz és szakmához méltó feltételekkel és a páciensbarát megoldásokkal. Mit hozunk?

  • az ország vezető szakértőit
  • megkerülhetetlen praxisokat
  • esettanulmányokat
  • tényeken alapuló tudást
  • versenyhelyzetben bizonyító szakembereket
  • sikeres praxist megalkotó szakorvosokat
  • és egy kis humort
  • Az állami egészségügyi fiaskók mellett professzionális magánklinikák és sikeres egészségügyi vállalkozások is a sajtó és a lakosság figyelmének rivaldafényében sütkérezik, illetve pénzügyi – és szakmai befektetők megjelenése jelzi, egy forrongó piac pezsgésében vagyunk. Míg a piac részben a csillogó magánklinikákra figyel, addig legtöbben még mindig a saját erőből kialakított lakásrendelőkben szolgálják ki a pácienseket és a rendelői munka, ügyelet, továbbképzések feladatai mellett menedzselik a magánpraxisuk mindennapjait. Miért tartson velünk, mit tudhat meg? Ennek az intenzív, „mesterképző” napnak a keretében a magánpraxis-marketing szakértői, a páciens kommunikációs piac irányítói és sikeres magánpraxisok vezetői szólalnak meg. Mindegyikükre jellemző, hogy szívén viseli a magyar páciensek és a gyógyítás helyzetét és tenni, fejleszteni, valamint változtatni szeretne. A gyógyítás nincs ellentmondásban a professzionális üzleti szemlélettel, sőt a marketing, a folyamatos betegkommunikáció segíti a rendelőt a legkorszerűbb műszerek beszerzésében, a még jobb segítő személyzet megfizetésében és a kényelmes munkafeltételek kialakításában. Ebben a marketingnek és a kommunikációnak kulcsszerepe van, melyet a nagyok már tudnak és a kisebb rendelőkben is kezd megfogalmazódni az igény. További információ és jelentkezés: https://nagymaganpraxisnap.hu/ (x)

    HOZZÁSZÓLÁSOK

    0 hozzászólás

    A rovat további cikkei

    Hírvilág

    Mennyit ér a vesém?

    A miért illegális a szervkereskedelem? című interjúban Bognár Gergely bioetikus felvázolja e kérdéskör jelenségeit.

    Hírvilág

    Bilasztin, nem szedáló antihisztamin használata krónikus urtikária esetén, már gyermekkorban is

    Az allergiás betegségek, allergiás nátha, urtikária első vonalbeli kezelésére nem szedáló, második generációs antihisztaminok javasoltak. Az egyik legújabb második generációs antihisztamin a bilasztin, amellyel nemcsak felnőtt-, hanem gyermekvizsgálatok is történtek.

    Hírvilág

    Valóban „egészségesebb” a patikai só? - Tények, tévhitek és ellentmondások a nátrium-kloriddal kapcsolatban

    TAKÁCS Gábor, FITTLER András, BOTZ Lajos

    Több mint egy éve indították útjára az interneten és különböző fórumokon azt a figyelmeztető hírt, hogy az étkezésre szánt konyhasó kálium-kloriddal kevert, dúsított, sőt akár 100%-ban csak azt tartalmazza. A hírközlő(k) és/vagy annak terjesztői még azt is kihangsúlyozták, összeesküvés elméletekhez illően, hogy ennek következtében a magyar lakosság tudtán és akaratán kívül nátriumszegény diétára van „fogva”. Még azt is megkockáztatták, hogy szerintük egy gyalázatos biológiai népirtásról van szó, hiszen csökken az „egészséges NaCl” bevitel és nő a szervezet számára igen „ártalmas KCl” fogyasztása. Ezáltal -írták embertársaik megsegítésére- számtalan betegségnek lehetünk áldozatai, sőt a krónikus bajainkból éppen ezért nem tudunk meggyógyulni (nemzőképtelenség, allergia, vesebetegség, magas vérnyomás).

    Hírvilág

    Hasnyálmirigyrák - az alattomos gyilkos Meghalt Patrick Swayze

    Orvosai tavaly diagnosztizálták Patrick Swayze betegségét. A kezeléseknek köszönhetően talpra állt, és hónapokig forgatta a "The Beast" c. új televíziós sorozatot. Önéletrajzi könyvet készült írni közösen feleségével.

    Hírvilág

    Hatástalan a glükózamin az ízületi gyulladással összefüggő derékfájás ellen

    A népszerű glükozamin kiegészítő egy új tanulmány szerint kevés vagy semmilyen enyhülést sem nyújt osteoartritis okozta krónikus derékfájásra.

    Kapcsolódó anyagok

    Klinikum

    Ebadta lehetőségek: kutyás terápiák az egészségügyben műhelykonferencia

    A Budai Családközpontú Lelki Egészség Centrum szervezésében 2018. szeptember 8-án került megrendezésre az Ebadta lehetőségek: kutyás terápiák az egészségügyben című műhelykonferencia a budapesti Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán.

    Ökológia

    Mennyi az elég?

    Az SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ székházában került sor arra az interaktív konferenciára, melynek témája Gyulai Iván „Fenntartható fejlődés” tanulmányának három fejezete volt. Az egyes fejezetekhez korreferátumok hangzottak el Gyulai Iván rövid ismertetőit követően, majd a hallgatóság oszthatta meg észrevételeit...

    Idegtudományok

    A dimetiltriptamin szerepe a szervezetben

    A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa alkalmából Frecske Edét, a DE pszichiátria tanszékvezetőjét az exogén dimetiltriptamin-nal végzett kutatásairól kérdeztük.

    Hírvilág

    X. Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2019 Végre megértettük?

    A X. Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában az idén a rendkívüli katasztrófákat okozó felmelegedés és kontinenstüzek miatti tömeges tudatra ébredés áll. Fákat ültetnek az emberek világszerte. A fiatalok az utcán követelik jogukat a jövőhöz. Ráébredtünk: nincs tovább!

    Alapellátás sürgősségi szempontú átalakítása