hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap

| |
 

2016.október 6. Egy garantáltan egészségpolitika – és kreditpontmentes nap, cserébe tele őszinte tenniakarással, üzleti ambícióval és haladással.

Egy közös nap az orvosszakma méltóságát megtartva, ám nem elhallgatva a magánpraxis piaci kényszerét, a működés és növekedés zálogát az üzletileg sikeres megoldásokért, hogy a magánegészségügy egyet jelentsen az orvosokhoz és szakmához méltó feltételekkel és a páciensbarát megoldásokkal.
Mit hozunk?

 • az ország vezető szakértőit

 • megkerülhetetlen praxisokat

 • esettanulmányokat

 • tényeken alapuló tudást

 • versenyhelyzetben bizonyító szakembereket

 • sikeres praxist megalkotó szakorvosokat

 • és egy kis humort • Az állami egészségügyi fiaskók mellett professzionális magánklinikák és sikeres egészségügyi vállalkozások is a sajtó és a lakosság figyelmének rivaldafényében sütkérezik, illetve pénzügyi – és szakmai befektetők megjelenése jelzi, egy forrongó piac pezsgésében vagyunk.

  Míg a piac részben a csillogó magánklinikákra figyel, addig legtöbben még mindig a saját erőből kialakított lakásrendelőkben szolgálják ki a pácienseket és a rendelői munka, ügyelet, továbbképzések feladatai mellett menedzselik a magánpraxisuk mindennapjait.


  Miért tartson velünk, mit tudhat meg?

  Ennek az intenzív, „mesterképző” napnak a keretében a magánpraxis-marketing szakértői, a páciens kommunikációs piac irányítói és sikeres magánpraxisok vezetői szólalnak meg. Mindegyikükre jellemző, hogy szívén viseli a magyar páciensek és a gyógyítás helyzetét és tenni, fejleszteni, valamint változtatni szeretne.

  A gyógyítás nincs ellentmondásban a professzionális üzleti szemlélettel, sőt a marketing, a folyamatos betegkommunikáció segíti a rendelőt a legkorszerűbb műszerek beszerzésében, a még jobb segítő személyzet megfizetésében és a kényelmes munkafeltételek kialakításában.

  Ebben a marketingnek és a kommunikációnak kulcsszerepe van, melyet a nagyok már tudnak és a kisebb rendelőkben is kezd megfogalmazódni az igény.


  További információ és jelentkezés: http://nagymaganpraxisnap.hu/

  (x)

  Kulcsszavak

  konferenciaajánló, konferencia, magánpraxis

  Kapcsolódó anyagok

  Gyermekpszichiátria -- videóinterjú

  A jövő ápolói, szakdolgozói versenyeztek

  Hozzászólások:

  Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

  A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


  Extra tartalom:

   
  ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

  Szigetvári Kórház belgyógyász/neurológus szakorvost keres

  Munkaköri feltételek: - orvos diploma, - neurológus/belgyógyász szakorvosi szakképesítés, - büntetlen előélet, - orvosi kamarai tagság, -egészségügyi alkalmasság.

  Tovább


  Prix Galien elismeréssel díjazták a világ első BCL-2 gátló hatásmechanizmusú gyógyszerét, melyet a krónikus limfoid leukémia kezelésére Európában az AbbVie törzskönyvezett elsőként

  A gyógyszerkutatás Nobel-díjának tekintett Prix Galien Gálán évről évre felsorakoznak a világ legfontosabb farmakológiai innovációi és a kutatási eredményei. Idén a „Legjobb Gyógyszerészeti Termék” díjat a Venclexta (US)/Venclyxto (EU) (venetoklax) kapta, ami az első törzskönyvezett BCL-2 inhibitor. Az új hatásmechanizmusú gyógyszert elsőként az onko-hematológiai indikációk közül a krónikus limfoid leukémia (CLL) kezelésére fejlesztette ki közösen a Genentech és az Abbvie. A készítményt az Amerikai Egyesült Államokban a két vállalat együttesen, míg az Amerikai Egyesült Államokon kívül az AbbVie forgalmazza.

  Tovább


  Diabetológiai készítmény nyerte az Év Gyógyszere 2016 díjat

  A empagliflozin hatóanyagú gyógyszer nyerte 2016-ban az Év Gyógyszeredíjat, amelyet a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság ítél oda minden évben olyan gyógyszerkészítménynek, amely jelentős tudományos felfedezésen alapul és hiánypótló szerepet tölt be a terápiában. A gyógyszer diabétesz kezelésében alkalmazott olyan terápia, amely a vércukorszintre és a kardiovaszkuláris eseményekre egyaránt hatással van. A díj átadására ünnepélyes keretek között a Vigadó Makovecz dísztermében került sor

  Tovább


  Pályázati Felhívás - Segítő szakmában dolgozó alkotók részére

  A Moravcsik Alapítvány – Budapest Art Brut Galéria pályázatot ír ki az egészségügyi és szociális területen dolgozó amatőr alkotók művészeti munkáinak bemutatására.

  Tovább