hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap


Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap

| |
 

2016.október 6. Egy garantáltan egészségpolitika – és kreditpontmentes nap, cserébe tele őszinte tenniakarással, üzleti ambícióval és haladással.

Egy közös nap az orvosszakma méltóságát megtartva, ám nem elhallgatva a magánpraxis piaci kényszerét, a működés és növekedés zálogát az üzletileg sikeres megoldásokért, hogy a magánegészségügy egyet jelentsen az orvosokhoz és szakmához méltó feltételekkel és a páciensbarát megoldásokkal.
Mit hozunk?

 • az ország vezető szakértőit

 • megkerülhetetlen praxisokat

 • esettanulmányokat

 • tényeken alapuló tudást

 • versenyhelyzetben bizonyító szakembereket

 • sikeres praxist megalkotó szakorvosokat

 • és egy kis humort • Az állami egészségügyi fiaskók mellett professzionális magánklinikák és sikeres egészségügyi vállalkozások is a sajtó és a lakosság figyelmének rivaldafényében sütkérezik, illetve pénzügyi – és szakmai befektetők megjelenése jelzi, egy forrongó piac pezsgésében vagyunk.

  Míg a piac részben a csillogó magánklinikákra figyel, addig legtöbben még mindig a saját erőből kialakított lakásrendelőkben szolgálják ki a pácienseket és a rendelői munka, ügyelet, továbbképzések feladatai mellett menedzselik a magánpraxisuk mindennapjait.


  Miért tartson velünk, mit tudhat meg?

  Ennek az intenzív, „mesterképző” napnak a keretében a magánpraxis-marketing szakértői, a páciens kommunikációs piac irányítói és sikeres magánpraxisok vezetői szólalnak meg. Mindegyikükre jellemző, hogy szívén viseli a magyar páciensek és a gyógyítás helyzetét és tenni, fejleszteni, valamint változtatni szeretne.

  A gyógyítás nincs ellentmondásban a professzionális üzleti szemlélettel, sőt a marketing, a folyamatos betegkommunikáció segíti a rendelőt a legkorszerűbb műszerek beszerzésében, a még jobb segítő személyzet megfizetésében és a kényelmes munkafeltételek kialakításában.

  Ebben a marketingnek és a kommunikációnak kulcsszerepe van, melyet a nagyok már tudnak és a kisebb rendelőkben is kezd megfogalmazódni az igény.


  További információ és jelentkezés: http://nagymaganpraxisnap.hu/

  (x)

  Kulcsszavak

  konferenciaajánló, konferencia, magánpraxis

  Kapcsolódó anyagok

  Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2016

  Konferenciaajánló: Nagy Magánpraxis Nap

  Hozzászólások:

  Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

  A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


  Extra tartalom:

   
  ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

  700 000 Ft összdíjazású médiapályázat limfómákkal kapcsolatosan

  A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya 700 000 Ft összdíjazású médiapályázatot hirdet a rosszindulatú nyirokrendszeri megbetegedésekkel, a limfómákkal kapcsolatosan.

  Tovább


  Áttörés a szkizofrénia kezelésében

  A Magyar Pszichiátriai Társaság Vándorgyűlésén mutatták be az egyedülálló, évente csak négyszer adandó antipszichotikumot, amely újabb előrelépést jelent a szkizofréniával élők gyógyszeres kezelésében. A paliperidon-palmitát hatóanyagú készítmény a Janssen cég legújabb pszichiátriái fejlesztése, mellyel a betegség kezelése még kiszámíthatóbbá és kényelmesebbé válhat.

  Tovább


  Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2016

  Az idei Fenntarthatósági Csúcs konferencia fókuszában az emberi és társadalmi értékek válsága áll. Világunk stabilitása felbomlott, s ennek oka és megszenvedője az ember is, aki társadalmakban él, s annak értékrendjeit automatikusan átvette.

  Tovább


  Lammermoori Lucia

  Donizetti hatalmas, 67 operát számláló életművében is talán a legfontosabb helyet foglalja el: a nagy nevettető, kinek leggyakrabban vígoperáit játsszák, ebbe az operába sűrítette bele drámai tudásának legjavát. Két család ősi viszálya mozgatja a tragikus szerelmi történetet, mely megírása óta az operaházak állandó repertoárdarabja. Az Erkel Színházba most 13 év szünet után, Szabó Máté friss rendezésében tér vissza.

  Tovább