hirdetés

TARTALOM

 VISSZA

 


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban

| |
 

A Magyar Pszichiátriai Társaság 2020. évi Vándorgyűlésének előzetes workshopjaként akkreditált képzés, mely a konferencián való részvételtől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

A workshop résztvevő betekintést nyerhetnek az ősi gyakorlatok tradicionális és tudományos hátterébe. Ezen túlmenően kitekintést kapnak arra is, hogy mindez miként alkalmazható napjaink kihívásai között (pl. mit tehetünk azért, hogy a digitális világ mellékhatásait elkerülhessük), illetve hogyan szövődik a mindfulness a különböző határterületekkel (pl. ökológia és traumafeldolgozás).

Előadók:
Bánki M. Csaba, pszichiáter, pszichofarmakológus, címzetes egyetemi tanár;
Purebl György, PhD, pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ;
Szondy Máté, PhD, klinikai szakpszichológus, mindfulness oktató;
Nyitray Kornélia, orvos, mindfulness oktató

Az előadások mellett saját élményű tapasztalatot is szerezhetsz, a mindfulness gyakorlatokat Szondy Máté és Nyitray Kornélia mindfulness tanárok vezetik.

A részvételi díj: 18 000 Ft.

A rendezvény szakemberek számára (addiktológia, háziorvostan, klinikai szakpszichológus, neurológia, orvosi rehabilitáció a pszichiátria területén, pszichiátria, pszichotherápia) akkreditált, OFTEX kódja SE-TK/2020.I./00068. Pontértéke 16 pont (a konferencián való részvételért járó pontokon felül).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebb információ és jelentkezés:
https://mindfulnelly.hu/eloadasok/mindfulness-szakmai-workshop

Kulcsszavak

mindfulness, meditáció, CME, MPT

Kapcsolódó anyagok

Szimptómás trigemino-autonóm tünetcsoport fejfájás nélkül

Az első hazai mindfulness-konferencia

Evészavar Kongresszus 2018

A dimetiltriptamin szerepe a szervezetben

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpontot is működtetető konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet

Benyújtották a szegedi lézeres kutatóközpont, az ELI-ALPS-ot a jövőben működtető nemzetközi konzorcium létrehozásáról szóló kérelmet Brüsszelben - tájékoztatta az intézmény pénteken az MTI-t.

Tovább


Hogyan viszonyulunk a mentális betegekhez?

Online lakossági kérdőív készült a mentális betegekkel kapcsolatos attitűdök vizsgálatához. A Simon Lajos egyetemi docens, pszichiáter, pszichoterapeuta által vezetett kutatócsoport a mentális zavarral élőket érintő stigmatizáció felmérésére és a hazai antistigma programok hatásvizsgálatára vállalkozott. A cél a hatékony nemzeti antistigma program kidolgozása.

Tovább


COVID-19 pandémia testi és mentális jóllétre tett hatásai - nemzetközi felmérés

The Collaborative Outcomes study on Health and Functioning during Infection Times (COH-FIT) egy nagy nemzetközi felmérést végző projekt, amely a koronavírus pandémia (COVID-19) által érintett országok egész lakosságára irányul. A projektben majdnem 200 kutató vesz részt több mint 35 országban, több nemzeti és nemzetközi szakmai szervezet hozzájárulásával. A COH-FIT projekt célja a kockázati és a védelmet nyújtó tényezők azonosítása, amelyek tájékoztatást nyújtanak a COVID-19 pándémiát megelőző és beavatkozó programok számára, illetve a jövőben előforduló más pándémiák számára.

Tovább