TARTALOM

 VISSZA

 


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban


Tudatos jelenlét a 21.században - elméletben és gyakorlatban

| |
 

A Magyar Pszichiátriai Társaság 2020. évi Vándorgyűlésének előzetes workshopjaként akkreditált képzés, mely a konferencián való részvételtől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

A workshop résztvevő betekintést nyerhetnek az ősi gyakorlatok tradicionális és tudományos hátterébe. Ezen túlmenően kitekintést kapnak arra is, hogy mindez miként alkalmazható napjaink kihívásai között (pl. mit tehetünk azért, hogy a digitális világ mellékhatásait elkerülhessük), illetve hogyan szövődik a mindfulness a különböző határterületekkel (pl. ökológia és traumafeldolgozás).

Előadók:
Bánki M. Csaba, pszichiáter, pszichofarmakológus, címzetes egyetemi tanár;
Purebl György, PhD, pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ;
Szondy Máté, PhD, klinikai szakpszichológus, mindfulness oktató;
Nyitray Kornélia, orvos, mindfulness oktató

Az előadások mellett saját élményű tapasztalatot is szerezhetsz, a mindfulness gyakorlatokat Szondy Máté és Nyitray Kornélia mindfulness tanárok vezetik.

A részvételi díj: 18 000 Ft.

A rendezvény szakemberek számára (addiktológia, háziorvostan, klinikai szakpszichológus, neurológia, orvosi rehabilitáció a pszichiátria területén, pszichiátria, pszichotherápia) akkreditált, OFTEX kódja SE-TK/2020.I./00068. Pontértéke 16 pont (a konferencián való részvételért járó pontokon felül).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebb információ és jelentkezés:
https://mindfulnelly.hu/eloadasok/mindfulness-szakmai-workshop

Kulcsszavak

mindfulness, meditáció, CME, MPT

Kapcsolódó anyagok

Szimptómás trigemino-autonóm tünetcsoport fejfájás nélkül

Az első hazai mindfulness-konferencia

Evészavar Kongresszus 2018

A dimetiltriptamin szerepe a szervezetben

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Az innovatív gyógyszergyártók üdvözlik az új terápiák társadalombiztosítási befogadását

Több terápiás területen összesen 26 új gyógyszerkészítmény, illetve indikáció támogatásba történő befogadásáról határozott az egészségügyi kormányzat – jelentette be pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) minisztere. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) üdvözli a Kormány döntését, és bízik benne, hogy a döntések és befogadások üteme a jövőben tovább gyorsul, és a készítmények az eljárások lebonyolítását követően minél hamarabb eljutnak a betegekhez.

Tovább


Kincses Gyula: Pezsgő kamarai életet szeretnénk

A Magyar Orvosi Kamara (MOK), és azon keresztül az egészségügy megújítását tűzték ki célul az 1001 orvos hálapénz nélkül Facebook-csoport résztvevőiből az ez év elején szerveződött Újratervezés tagjai, amelynek jelöltjei nyertek november utolsó napján a hivatásrend tisztújító küldöttgyűlésén. A kamara elnökévé Kincses Gyulát választották 202 szavazattal 120 ellenében.

Tovább


Taroltak a digitális megoldások az idei Nekem Szól! Egészségértés pályázaton

2019-ben negyedik alkalommal adta át ünnepélyes keretek között az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete a Nekem Szól! Egészségértés Díjakat. A verseny résztvevőit Dr. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár, a pályázat fővédnöke köszöntötte. A fődíjat idén az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány digitális egészségügyi naptárának ítélte a zsűri, amely a női egészséggel kapcsolatban nyújt támogatást, így hatékonyan segít a családtervezésben, valamint a nőgyógyászati betegségek korai felismerésében.

Tovább


2020. január 1-ig minden magánorvosnak és -fogorvosnak is csatlakoznia kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez

Hamarosan tovább bővül az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Teret (EESZT) használó intézmények köre: 2020. január 1-ig minden magánorvosnak és -fogorvosnak csatlakoznia kell és legkésőbb 2020. június 1-tõl hiánytalanul adatot kell szolgáltatnia az EESZT-be.

Tovább