TARTALOM

 VISSZA

 


Elhunyt Bartha Jenő dr.


Elhunyt Bartha Jenő dr.

| |
 

A LAM Szerkesztősége szomorú szívvel adja közre az alábbi gyászjelentést.

Dr Bartha Jenő, ny. egyetemi docens, az SE Éllettani Intézet munkatársa, aki a LAM tudományos főmunkatársa és szerkesztőségi tagja is volt 1991-2008 között, 2020. január 6-án, életenek 84. évében elhunyt.

Hirtelen, fájdalmak es szenvedés nélkül távozott közülünk, halála mégis megrendítő.
Az életéről szóló Megemlekezésre kerül sor a Magyar Tudományos Akadémia Felolvasótermében a család, a barátok és a volt kollégák körében 2020. februar 9-en, vasarnap, 15 orakor (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.).

A család szeretettel várja a megemlékezésre mindazokat, akik ismerték és szerették őt.

A LAM Szerkesztősége

Kulcsszavak

gyászhír, SE Élettani Intézet, LAM

Kapcsolódó anyagok

A cianokobalamin és a kolekalciferol szinergikusan segíti a funkcionális és hisztopatológiai ideggyógyulást patkánymodellben

A sclerosis multiplex néhány aktuális kérdése: a szekunder progresszív forma

Van remény, hogy felfrissül, megfiatalodik a szakma

Praeeclampsia − 2019

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás ehhez a cikkhez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Extra tartalom:

 
ROVAT TOVÁBBI CIKKEI

Kötelező EESZT adatszolgáltatás 2020.június 1-jétől

A nem közfinanszírozott egészségügyi ellátóknak 2020. január 1-jéig kellett csatlakozniuk az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér-hez (EESZT), hogy 2020. június 1-jétől eleget tudjanak tenni az adatszolgáltatási kötelezettségüknek.

Tovább


Alvás éve Magyarországon - a Magyar Tudományos Akadémián

A World Association of Sleep Medicine/World Sleep Society magyarországi szervezete, a Magyar Alvás Szövetség meghirdeti az Alvás évét. Hivatalos bejelentésére 2020. március 12-én kerül sor a Magyar Tudományos Akadémián, a World Sleep Day/Alvás Világnapja konferenciáján.

Tovább


Richter Témapályázat 2020 – Pályázati felhívás

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenységek támogatására. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott.

Tovább


Az innovatív gyógyszergyártók üdvözlik az új terápiák társadalombiztosítási befogadását

Több terápiás területen összesen 26 új gyógyszerkészítmény, illetve indikáció támogatásba történő befogadásáról határozott az egészségügyi kormányzat – jelentette be pénteken Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) minisztere. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) üdvözli a Kormány döntését, és bízik benne, hogy a döntések és befogadások üteme a jövőben tovább gyorsul, és a készítmények az eljárások lebonyolítását követően minél hamarabb eljutnak a betegekhez.

Tovább